Makeup Nikah

Salam Readers

Makeup untuk nikah saya..
saya tak guna MUA yang sama untuk majlis resepsi dan bertandang.
boleh dikatakan untuk majlis nikah saya.
memang fully in charge oleh pengantin sendiri.

tapi bukan saya yang solek diri sendiri.
nanti banyak pulak komen dari en.tunang.
masa bertunang dulu memang saya bersolek sendiri.

masa bertunang 6 bulan yang lalu
:)

untuk makeup nikah.
saya memang cari freelance MUA atau MUA yang saya boleh datang kedai.
kiranya dekat-dekat rumah lah.
saya ambil chinese professional makeup service.
dengan harga below rm200-00.

yea-yea..
happy laa tu,dapat harga murah.
hee,tapi ada risiko jugak.
tak tau lah nanti hasil dia macam mana.
fb,twitter,blog pon MUA tu tak ada.
boleh tengok gambar dekat kedai dia jee.
nampak macam ok.
hee.hee.harap-harap ok nanti.
hasil carian google.macam inilah lebih kurang.
makeup bridal chinese nie.
nak request makeup ala ala korean boleh.hahaha

ini
macam ini juga
basically,they love flawless looking skin
nak macam ini boleh?
:)
berdoalah saya akan nampak seperti raja sehari.
tunggu hari kejadian.

Comments

  1. Less is better , korean makeup ohsem jugak. Annyeong. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear,hopefully dapat solek macam korean tu :P

      Delete
  2. Dont worry u'll look gorgeous on your big day dear :)

    ReplyDelete
  3. saya make-up sendiri je time nikah...
    nk jimat punya pasal...
    lucky hubby kata OK... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diyana: huhu.sebab nak rasa jadi raja sehari kan..
      kena lah bagi orang solekkan,hehe :)

      Delete
  4. Replies
    1. Nina: alhamdulilah it turn to be okey masa tu dear :)

      Delete
  5. dia takde portfolio ke u? kadang gambar kat kedai boleh photoshop je kasik cantik. takpun u testla mekap dulu dgn dia. kan boleh test :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cha: yup.saya pon fikir macam tu jugak..
      nanti kalau sempat nak test makeup dia :)

      Delete
  6. make up sndiri pon suweet jugak kan...ni pulak mua yg make up...
    yess setuju ngn cha..test make up dulu...:) kang rasa tak worth it pulak walaupon byr below 200 sbb make up sendiri lagi chantek!!! wah bole gitewww??? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. WE: hehehe..lalala make up sendiri lagi cantik?
      huu pengsan :P nanti nak buat appointment test makeup :)

      Delete
  7. ala2..mesti comey klau ala2 korea....xsbar nk tgok hasilnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik mah: hehe.yang empunya diri nie lagi tak sabar :)

      Delete
  8. Wow. Nak mcm koren jugak laaaa. Hihi.tapi nana tak sesuai kalau korean gitu. Kalau elly confirm cantik and cute.

    Tahniah yea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nana: alahai..korean lah sangat elly nanti nie :D
      hopefully cantik lah,hehe

      Delete

Post a Comment

Popular Posts