Oh My Wedding Shoes

Salam Readers

Oh My Wedding Shoes.

Mula-mula saya memang plan nak pakai warna sama senada dengan baju.
oo.tiffany green..
kenapa jadi warna tiffany green pulak baju wedding saya nie?
saya tukar ok.
daripada tiffany blue saya tukar tiffany green.



tapi 
akhirnya ini yang menjadi warna ini jadi pilihan hati.



lalala.
it is gold.
-
-
-
-

i love this shoes much

cerita disebalik kasut ini?
puas mencari kedai kasut yang menjadi idaman. berjam-jam
pusing-pusing shopping mall dekat kl tu sampai lenguh kaki tangan.
merajuk,marah.gaduh-gaduh manja dengan en.tunang.
sebab tak jumpa kasut yang sesuai dengan kaki ini.
at last.
jumpa kasut kahwin dekat melaka.
Huh.huh.
masuk kedai.nampak kasut cantik.terus ambil.
mintak salesman ambil saiz kaki.
cuba-cuba.jalan-jalan keliling kedai.
tengok cermin.
ok.en.tunang saya suka ini.pergi bayar.
 
moral of the story.
sometimes we can't plan when, where we will find the right shoes.
kasut cantik ada dimana-mana :P

Comments

  1. btul tu setuju.....cik mah pun mcm tu juga..jalan2 jumpa terus beli je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik mah: kdg2 benda macam nie, time kita nak cari time tu lah tak jumpa kan,hehe

      Delete
  2. wah cuns! fyqa dh survey2 gk kasut utk akad nikah dan majlis nti. tp still blom jmpe lg huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Feyqa: thanks..hee,nanti kalau dah jumpa yang berkenan di hati terus beli tau..lama-lama boleh pening tak tau nak beli yang mana :)

      Delete
  3. Replies
    1. neng ana:jangan silau masa majlis nanti sudah lah,hehe

      Delete
  4. tinggiii!..kasut kahwin bayak cantik yg high heels kann

    ReplyDelete
    Replies
    1. teha: saya sengaja pilih yang tinggi..hehe

      Delete
  5. wah,tginya.. Dila mcm xmampu ja nk jalan kasut tgi cmni.. Dila nk cr yg sederhana ja, tp xjmpa2 pon..ada pon xcntik..stress cr.. yg lawa suma tgi 5 inch.. dala xpro pkai heels..hueeee..bukan ap, tkut terbenam masuk tanah je nt sbb Dila gmuk sgt..heehehe

    ReplyDelete
  6. nana pun masih belum jumpa kasut utk naik pelamin lagi. arghhhh.... penat dah ni.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts