Geram.

Salam Readers

Kenapalah aura-aura negative jee yang timbul nie.
satu.satu hal.

Semalam balik rumah tengok kad jemputan dah ditulis nama.
ada dekat 100 keping kad yang terlibat.

Sekali malam ayah cek balik.
alahai caca marba tulisan nie..
rasa macam nak menangis pun ada.


















bukan tak hargai pertolongan nie.
tapi tengoklah dah jadi comot kad kawen saya.
nasib baik cuma sikit.

Ayah dah bising pasal hal nie.
lepas nie biar saya tulis sendiri.
muktamad.

Comments

  1. lahaiii... siapa yang tuliskan tu? tak pe la. boleh cover dengan kertas putih. lepastu tampal sikit. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nana: one of my cousin yang tuliskan. fikir nak buat macam tu jugak :)

      Delete
  2. olo....=(
    comot dah..

    sedih nya...

    takpe la...sabar2..

    tampal lain guna kertas boleh?
    ko kemas ckit jadi...=)

    sabar ye...

    ReplyDelete
  3. ala...siannyee..huuu:(..sabar yeee..takpe sket jek tu..nnt try tmpl balik...

    ReplyDelete
  4. ala...huhu...xpe2...btol tu beli stiker ke tmpal semula...xcntiklah kalau comot2 bg kat orang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik mah..eh puan mah, selamat pengantin baru :)

      Delete
  5. chill dear...
    dugaan kecik ni dear..sabar okey! no worries...kalau rajin...type nama guest n lekat atas tu ok...takde pape lah.. kecik punya hal sayang :)

    ReplyDelete
  6. setuju ngn semua di atas..
    jgn stress2 ya dear... bila kita stress, 1 solution pun payah nak dpt..
    share dgn org (mcm kat blog) so org2 sekeliling boleh bg idea2 utk settle kan problem..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diyana: sebab tu suka update dekat blog. boleh share dengan korang sume. sayang korang :)

      Delete
  7. sara pn stress. eh? xde lah stress cuma huhu.. sobs sobs sobs..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sara: stress stress..haha.dah ok nie.x boleh marah lame-lame sangat :)

      Delete
  8. lah sedihnye :( tp sbr ye.. kalau fyqa mst rse cm nk nges huhu..

    ReplyDelete
  9. ni org besar ke budak2 pnya keje ni hee...sabar eh yang..seb baik sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fyka: orang besar lah.kalau budak kecik boleh lah kita nak marah

      Delete

Post a Comment

Popular Posts