Tuesday, February 26, 2013

tuala pink

Salam Readers

Perihal tuala berwarna pink
pink.
pink.

menyakat en.tunang.
bagitau dia saya dah belikan dia towel.
towel yang berwarna pink.
wiwit
:)

his feedback?
haruslah merajuk tak nak pakai.
macam girlish pulak nanti.
haha.

saya bergurau saja lah en.tunang
untuk awak mestilah warna kegemaran awak
:P

11 comments:

  1. suami saya xpernah kisah pasal warna pink..
    semua dia bedal je... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diyana: ooo..tak tau jugak nie.kita tengok nanti :)

      Delete
  2. hahahaha ..
    comel je
    bukan sume lelaki boleh adapt dgn warna pink nih ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iera: hehehe..kan..warna girl katanya

      Delete
  3. Replies
    1. Sya: en.tunang tengok semua orang cakap comel,huhu
      sya,kalau en.tunang baca nie marah pulak nanti,huhu

      Delete
  4. Replies
    1. WE: mind set dah memang macam tu kot kan :)

      Delete
  5. macam tunang saya pun tak suka warna pink...nasib baik hr2 g pilih baju kawin tak ada warna pink...kalau tak memang tarik muka masam lah...ehhhhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.warna pink okeyy kan..cantik jee :)

      Delete
  6. ala2..mesti tomey klau lelaki pkai..hahahahhaha...mmg xlah klau husband cik mah...

    ReplyDelete

mompreneur

Assalamualaikum kesayangan. its me. right now.