Guestbook yang tak siap-siap

Salam Readers

Yea.
nampaknya.
ada nampak bayang-bayang guestbook saya nie.
Hasil menggulung kertas malam tadi.
Peach dengan biru.
ada ke bunga warna biru.hehe
harap-harap gabungan kamu berdua menjadi
:)
Agak stress membuat kerja nie.
saya susun elok-elok tapi asyik melekat dekat jari saya.
haha.motif? sebab gam melekat dekat tangan
buat depan tv sambil tengok darul takzim melawan kedah.
haruslah saya jadi stress.huhu

But keep telling myself that i can do it.
:)

Comments

  1. saya faham mcm mane perasaannya..
    last2, letak gam atas main board dia, then tenyeh je atas tu... geram sgt
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diyana: haha lebih kurang macam tu lah.
      geram rasa macam malas nak teruskan..huhu
      tak boleh ikut sangat rasa tu kan.nanti apa pon tak boleh

      Delete
  2. its okay!!! stress jap je..dah setel ilang stress hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. WE: hehe,keep telling myself..boleh buat boleh buat.

      Delete
  3. comel lahhhh.. cepat siapkan.. nak tengokk.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Ni nk buat bunga kea nihh.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nina: Aah nak jadikan bentuk bunga..
      ada bayang2 bunga tak,huhu

      Delete
  5. heee pastu mula nk bebal kan bila xnak melekat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fyka: haha..time nielah gam tu jahat tak nak lekat :P

      Delete
  6. Replies
    1. Feyqa: thanks..hopefully sedap mata memandang lah,hehe

      Delete
  7. xpe2...boleh tu dear..sbar ek n wat enjoy2 je..mesti cantik punya...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts