Kira-kira

Salam Readers


Kira-kira..
bukak diari.
hari ini 21-02-2013..
saya ada 30 hari lagi sebelum kahwin..
glup..




Comments

  1. gulpp..neves tak?..hee..teha ade 23 ari lagi,...nevess sgtttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. teha: neves...ari2 ibu pesan itu pesan ini,weeeee

      Delete
    2. hehe. pesan yg xtahan tu! aaa... Sya Lak yg tumpang neves skali! hehehe

      Delete
  2. dup dap...hehehhe....mesti nebes dah kan...mcm cik mah dulu.,.hari2 nk berdebar..hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik mah: selagi belum sampai masa tu..selagi tu dup dap rasa,hehe cik mah dah lepas semuaa tuuu :)

      Delete
  3. wah! semua dh prepare tak??

    utk wedding fyqa nti, lgi 30 hari means fyqa tgh busy kt kolej study haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Feyqa: hee.ade lagi yang belum dear
      wah..nak fikir wedding nak fikir study lagi gud luck dear :)

      Delete
  4. semoga majlis berjalan lancar. jgn nebes sgt ya. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sara: tak neves pon :P haha berlagak jap lagi update blog pasal neves..huhu

      Delete
  5. ehehe...sha tumpang nebes same.ramai btol geng2 b2b da nak kaweng.da dekat sgt3 da.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha: yup.ramai kawan b2b kawen awal tahun nie kan :)

      Delete
  6. InshaAllah dik...paling penting walimah nanti mendapat keberkatan dari Allah swt. Don't worry eh.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah kak..jemput datang nanti tau :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts