Cuti Kahwin

Salam Readers

Bos dah luluskan cuti kahwin saya.

10 hari sahaja.

nak mintak lebih-lebih macam melampau pulak.

padahal bos boleh jee luluskan tanpa banyak halangan.

takde pon cakap nak potong gaji ke ape

kalau tau mintak cuti sebulan.

huhu.

tengok.melampau.

bersyukur lah

alhamdulilah settle satu perkara.

sekarang masa untuk settlekan kerja sebelum bercuti.

Comments

  1. Replies
    1. NinaAz: tak plan pon honeymoon..
      hopefully en.suami ade surprise honeymoon :P

      Delete
  2. wahh.. da apply cuti??! best nye!!

    tmpt Sya xd prob. janji nk ad balance annual leave, apply La byk mne pon. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SYA: bagus lah kalau tempat sya takde problem nak apply cuti..opis saya nie bos ok jee.tapi nanti ada pulak alien bunyi2 kat belakang tak puas hati kena take over kerja saya :)

      Delete
  3. wewittt cuti dah approve..sukala tew
    takpe2 setel semua majlis amik cuti sebulan pulak.. honeymoon pulak kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. WE: mesti la sukeeeee..hehe
      honeymoon nanti nak ambil cuti lagi :)

      Delete
  4. dah standby apply cuti kawin. :)

    tak sabar lettew nak honeymoon...... ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nana: nampak tak keterujaan nak bercuti kahwin disini,hehe :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts