Monday, February 25, 2013

Sticker lagi

Salam Readers

Petang jumaat.
Balik rumah.
laju-laju buat acara ini




haa,penat jugak lah nak menggunting.
tapi happy sebab dapat buat
even dah disaat-saat akhir nie
:)

13 comments:

  1. perasaan paling best bila dapat diy barang2 untuk wedding kita tau!!! walaupon tak semua WE diy tapi tetap puas hati dear... all d best

    ReplyDelete
    Replies
    1. WE: thanks dear,
      aah rasa macam "eh boleh buat sendiri rupanya" hehehe

      Delete
  2. sweet and comel... simpan satu utk sara tau.. hehe...

    ReplyDelete
  3. dear, borong jar kat mana ? murah x ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alyn,beli dekat ayer hitam..satu jar dapat 60sen
      nak ke?

      Delete
    2. wahhh murahnye!! bestnye kalau dok dekat ngn ayer hitam..hihi
      ley shopping sakan..
      bella yg sgt rajin ;)

      Delete
  4. Replies
    1. Feyqa: hehe.yup dear berbaloi-baloi :)

      Delete
  5. Besh3.Sha pon suka time DIY barang kawen.Pastu kt tempat kerja x keruan nak balik awal.Hikss. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha: tau takpe..sekarang nie otak dah tak berapa fokus dekat kerja, asyik fikir pasal kawen jee,hee :)

      Delete

mompreneur

Assalamualaikum kesayangan. its me. right now.