Print sticker jar sendiri

Salam Readers


Lalalala..
senang hati i.
saya dah print sticker jar sendiri.
rasa tak sabar rasa nak gunting & tampal dekat botol 
sekarang jugak.

haha.hitam putih jee.
saya nak save bujet tau.
kalau ada bujet lebih boleh print colour yang cantik.
ini pon dah syukur alhamdulilah sangat 

And You Are My Happy Ending

Comments

  1. wah..ok la tuh..janji puas hati kan..dapat DIY sendiri

    ReplyDelete
  2. creative la awk ni..suka saya tgk..teringin nak DIY gak tapi tangan n kaki malas n bergerak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. puteriayudehearty: heee,dear saya pon cuba2 jee..asal nampak cantik dan jimat mesti saya cuba..hehe

      Delete
  3. nanti potong guna gunting ke? atau guna cutter bulat? sara penat gugel tatau mana nk cari cutter bulat kat mana. klu guna gunting takot x sekata.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sara: saya print ikut saiz penutup botol dear.mula2 nak buat kecik sikit so boleh pakai cutter bulat besar tu..tapi tak jumpa cutter mcm tu so saya besarkan sikit saiz nanti gunting ikut bulatan..huhu

      Delete
  4. bgus2...save bdget kan...cik mah pun semua wat sendiri je..guna masa yg ade sebaiknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik mah: you are my idol tau..
      semua pun cik mah buat sendiri..
      nie yang teruja :)

      Delete
  5. Nanti blog ni teruskan smpi beranak pinak..all the memories, sweet and bitten with pictures are very treasure one!!!

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Diyana: hehe..lenguh jugak lah nak menggunting nie :)

      Delete
  7. sgt2 save bajet kan..janji ada dr xde kan.

    ReplyDelete
  8. Dear, awak print atas kertas licin ke ? mana nak cari eh kertas macam tu. senang tak jumpa ? ke kertas licin tu mcm sticket. nnt gunting pstu lekat je ? :) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alyn: print dekat kertas stiker saiz A4..beli dekat kedai alat tulis satu keping 70sen jee..lepas print gunting bukak stiker belakang dia..tampal :)

      Delete
  9. Rajin diy ni...bgs dear.cut cost hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. WE: as long as boleh cut cost kan dear :) kalau nak warna warni kena guna ink warna lah :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts