Wednesday, February 6, 2013

Hal Dalam Kelambu..

Salam Readers

Hal Dalam Kelambu lah sangat.haha.
Tapi betul lah masih berkaitan dengan kelambu.
Sebenarnya tak plan pon nak beli kelambu untuk bilik pengantin nanti.
Tapi bila dah terjumpa depan mata. Ibu pon mengarahkan saya untuk membeli.
En.Tunang hanya mampu berkerut dahi. tak paham konsep laaa tu.haha


















Tadaaaa..macam inilah rupa kelambu tersebut.
Sila beli di ikea dengan harga RM39.90.
Murahkan. sesuai dengan tema dan warna dan konsep bilik nanti.
Putih dan suci..hehe Dah matching dengan warna cadar nanti.
Kelambu ini bukan nak tutup keseluruhan katil macam kelambu yang selalu kite beli tu.
tapi sebagai hiasan kepala katil jee pon.

Balik rumah terus try pasang dekat bilik, nampak sangat tak sabar kan.
maybe kelambu ini perlukan sedikit DIY..
dalam kepala dah ada idea nie..tinggal nak keluarkan jee.














Gambar daripada Google Search

10 comments:

  1. cantik ! putih suci murni..murah pulak tu,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik fadh: hehe,cepat beli dekat ikea :)

      Delete
  2. cantik la..nak juga la utk hias bilik pengantin nanti...
    tq sharing..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayeen: welcome dear, sharing is caring :)

      Delete
  3. cantik! tp Sya xrajin nk berkelambu bagai. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. sya: ada kelambu rasa mcm zaman budak-budak dulu..tido dlm kelambu,fairy tales sangat :)

      Delete
  4. romantik bila bersama hubs dlm kelambu.
    aauuuwww.. sweet. hehe.

    ReplyDelete

mompreneur

Assalamualaikum kesayangan. its me. right now.