March 2013

Salam Readers


Bulan March 2013.
Bulan terakhir sebelum menjadi isteri orang.
hee..bulan ini akan menamatkan zaman bujang..
rasa macam betul ke nak kawen nie?
perasan diri masih anak kecil ibu dan ayah.

beberapa hari lagi yang tinggal.
sekarang dah start tak selera nak makan.
tapi berusaha untuk habiskan setiap butiran nasi dalam pinggan.
sebab nanti ibu kecil hati sebab tak habis makan masakan dia

semoga semuanya akan berjalan dengan lancar.
semoga akan dapat kehidupan yang lebih baik.
semoga akan dapat kerja yang lebih baik.
semoga akan berjumpa dengan orang yang baik.

semoga dapat menjadi isteri yang baik.
semoga keluarga baru dapat terima saya seadanya.
semoga en tunang soon to be en husband akan layan saya baik-baik.
semoga saya tak akan nangis bila jauh dari keluarga.
sebab saya tau ada suami disisi saya nanti.
insyaAllah
:)

Comments

  1. kita lak yg berdebar sama.. gheghe..

    ReplyDelete
  2. dup dap dup dap!
    dh siap prepare tak sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Feyqa: akak nie lagi degupan tak tau lah bunyi macam mana dear,hehe ada a few thing here and there kne settlekan :)

      Delete
  3. Amin2...insyaAllah bahagia menanti untuk ikatan yg suci....

    ReplyDelete
  4. tumpang debor kt sini...hehe =)
    congrats dear =)
    mulakan hidup baru berdua pulak =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qaseh Qistina : thanks dear :)
      berdua lebih baik,hehe

      Delete

Post a Comment

Popular Posts