Baju cik dayang-dayang

Salam Readers
cik dayang-dayang pulak.
mereka adalah beberapa orang yang masih cik lagi.
Entri sebelum nie pon pasal baju.
Entri ini pon pasal baju.haha
maaflah,tak dapat dielakkan sebab dah cerita pasal baju jee yang ada.

Sebelum sampai kedai memang dah plan nak beli peach.
tapi sebab stok untuk warna peach tak cukup.
dan fikirkan kain cotton warna peach agak nipis dan jarang. 
saya tukar warna lain untuk dayang-dayang nanti.

Sebelum ini.

Selepas itu.






kain cotton warna pink terang.
tapi tak kira korang kena pakai tudung warna peach jugak.
tudung, sila beli sendiri,haha.
harga pun murah berpatutan.jimat duit i.hehe

Untuk majlis bertandang.
Dayang saya kena pakai warna ini

tapi sebab ini majlis orang.
saya tak nak masuk campur.
biar en.tunang dan famili yang tentukan.

dah macam warna warni kek pelangi pulak nie.
selesai hal yang ini.
boleh fikir hal lain pulak.
HAPPY

Comments

  1. kaen cotton plain? xpenah jmpe La..
    beli ktne ek??

    Sya nk bg chiffon tp chiffon kene ade lining. ps2 nk tempah pon mahaL kLw ad lining2 ni kan. kesian Lak kt dorg kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SYA: ada, tapi tak banyak kedai yang jual.beli dekat kedai kain biasa area tangkak.tu la kalau bagi chiffon kene tempah letak lining pastu harga pon da jadi double kan..mahal.

      Delete
  2. Wah!!! Best2...suka kaler pink n kaen cotton!!! Mesti chantek nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. WE: dayang-dayang tu pon happy sangat dapat warne pink :)

      Delete
  3. untunglah jadi dayang-dayang kan..
    dapat baju free :) hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang lah dear, nasib baik tak ramai..kalau tak semput yang nak sponsor nie,hehe

      Delete
  4. cantik warna tu. vibrant color.
    nice for dayang dayang.
    sara x de dayang. huhu. sobs.

    p dot s: wish me luck here dear. tq. XOXO~!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sara: cik dayang2 tu dah plan nak jadikan baju raya terus baju tu.haha..

      Delete

Post a Comment

Popular Posts