Our Bunting

Salam Readers

bunting untuk wedding dalam proses printing.
hopefully dapat siap dengan cepat dan on time seperti yang dijanjikan.
Vendor janji boleh potong queue masa printing.
Vendor bunting adalah official photograper kami.
Jangan janji manis yee.

lepas a few amendment.
tukar gambar lain.
tak nak gambar yang mula-mula.
nak pilih gambar sendiri.
nak tukar date.
haha.
i kan pengantin budget tapi cerewet.

meh tengok one of my bunting nanti.
kami gunakan gambar masa white studio dulu.
bunting ini nak guna masa belah en.tunang.
sebab tu lah date jadi 24/3/2013.
lupa pulak berapa harga satu bunting nie.
maybe rm30-00..murahkan.
kami buat 2 bunting.

lepas kahwin nak letak dekat ruang tamu rumah kami.
haha.boleh tengok hari-hari.
sampai pengsan.

Comments

  1. Replies
    1. nana: nie sebab nak ambil gambar.nanti dah tua boleh cakap dengan anak cucu..comel jugak muka nenek dulu :P

      Delete
  2. simple n suweet je... :p

    WE pun tak sabar nak letak bunting kawen dulu kat umah..

    mode-sabar tunggu umah siap isk3

    ReplyDelete
    Replies
    1. WE: thanks dear..sabar-sabar tunggu rumah WE siap okey :)

      Delete
  3. yezza~
    pas kawen kena gantung kat rumah.... huhu

    ReplyDelete
  4. wah comel la :)

    rm30 ke 300? hehe if 30 murah!

    ReplyDelete
  5. hehehe.. kite punya bunting pun da siap... rm20 je...heeee tp tanpa T stand la.. sama la belah lelaki kite pun 24 mac

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayeen: T stand OP bagi pinjam 2, pastu en.tunang pinjam opis dia..haha cukup lah

      Delete
  6. comelnya u. btw salam kenal :)

    ReplyDelete
  7. Hi dear ! sorry baru sempat BW :) Salam kenal dr alyn. hehe comel bella & tunang :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts