Idea Pelamin Nikah

Salam Readers

Tiba-tiba ada pelamin nikah kan.
ibu kesayangan dah request pelamin nikah yang simple 
nasib baik ada 25 hari lagi.

sibuk mencari idea untuk DIY pelamin nikah nie.
tapi kali ini dah belajar dari pengalaman untuk pelamin tunang dulu.

never-ever buat pelamin last minute.
nanti Stress! haha

nak buat pelamin nikah macam ini.
Pilihan Hati 1

Pilihan Hati 2

Pilihan hati 3




Sumber inspirasi : 
Merisik Gallery

tengok.masih lagi nak pilihan hati 1,2,3 ???
Hujung Minggu dah kena mula beli material untuk pelamin nie.
nanti lambat-lambat jadi bridezilla

sempat.sempat.sempat
insyaallah
:)

Comments

  1. i vote for pilihan hati 1..soooo sweet=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nurul: me too hopefully tercapai lah impian :)

      Delete
  2. i pun vote no 1 simple yet cute

    ReplyDelete
  3. WE pon pilih yg 1st pix tu..yg MG nye tu..simple but nice! u go gurl.. u can do it :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. WE: thanks dear :) bertekad nie nak buat sendiri

      Delete
  4. i vote number 1 ..yg pentng ade lightening!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah mencari lightening yang sesuai lah nie tau

      Delete
  5. vote no 1 jgk...salam kenal...dh tak lame dh. ^^

    ReplyDelete
  6. xtau nk vote..semua cantik....n lebih kurang...tp vote jugaklah no 1...hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts