Ayer Hitam Lagi!!

Salam Readers

Cerita Hari Jumaat lepas, 
selepas balik kerja terus pergi ayer hitam.
 
Walaupun saya rasa macam dah tak larat nak teruskan.
tetapi sebab dah plan dengan ayah ibu.
tetapi sebab ibu dah bising barang tak lengkap lagi.
sebab nak kejarkan sementara my sis ada dekat semenanjung nie.
sebab dah gaji.
sebab dah tak banyak masa lagi.
haaaa..diatas sebab-sebab diatas.
saya merajinkan diri jugak.

rasa macam jauh jee highway nie,
padahal dari muar ke ayer hitam jee.huhu
nasib bukan saya yang drive.

sampai ayer hitam, terus menuju ke kedai yang berkenaan.
beli barang terus. sebab before this dah survey harga barang.
so dah boleh bujet nak beli kat mana n harga berapa lah.




Beli Botol kecik nie.
sebab tin & bakul sebelum nie tak cukup.
mula-mula plan tak nak guna idea nie.
sebab dah banyak sangat orang guna.
tapi, takpe lah.sikit jee



hasil pembelian.
yang tak seberapa. seberapa.

sempat lagi si kecik tu ambil toys dia sekali.
rm10-00 tau.over bujet kakak nie.

saya telah membeli, botol kecil nie sebanyak 200 biji.
Beg goodies untuk tetamu.
Beg goodies untuk saudara & rakan-rakan.
3 biji Bekas Hantaran, sebab tak cukup.
bekas isi telur yang bulat tu.
bunga-bunga, reben-reben.
kotak plastik yang sangat mahal-satu kotak rm1.20 yee.
saya kene beli 100 kotak untuk isi souvenier istimewa tu.
dalam hati menyesal sebab tak google dulu ada tak DIY untuk buat kotak plastik sendiri.
haha.kedekut kan

begitu begini.
terbang ringgit malaysia 500-00.
nak kawen punya pasal kan.
 
balik rumah kemas beg sebab sabtu pagi kene pergi kl.
jumpa en.tunang.

Comments

  1. wah busynye el..
    sara baca pn cam semput2 x cukop napas.
    hehe. selamat prep dear.
    x lama dh tu. hehe.

    ReplyDelete
  2. bila nak kawen mmg trpaksa berkorban wang ringgit kn huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Princess Feyqa: memang, lagi-lagi macam saya yang memang fully from my own pocket dear.so nasihat saya dekat b2b lain sila kumpul duit sikit untuk kahwin yee.

      Delete
  3. heeee...camtu la yang,dpt gaji abes sehari ja da leh abes kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fyka: sob sob nak kahwin punya pasal :)

      Delete
  4. caiyok2 fyka!!
    dah masuk bulan 2 nie..kepala pun nmpk bintang je..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisyah: bintang bulan semua da keluar nie dear!

      Delete

Post a Comment

Popular Posts