Majlis Bersanding

Salam Readers

Majlis bersanding sebelah perempuan.
the next day after nikah.

majlis bermula pukul 11 pagi sampai pukul 5 petang.
tunggu andam datang pukul 10 lebih.
sempat lagi menyiapkan candy corner untuk chocolate fountain!
sempat menjahit tiny flag untuk candy corner.
sempat tolong my aunty siapkan makanan untuk makan berdamai!!

sekarang nie kita tengok mana-mana gambar yang saya ada on that Lovely day

selepas siap bersolek dan pakai baju
owh. sangat tak sangka saya berjaya senyum nampak gigi!!

pakai kasut kahwin!
tapi lepas tu bukak sebab OP & andam takut sama tinggi dengan en suami.
if only saya ikut gerak hati.
tapi takpe.puas hati :)

bergambar bersama BFF en suami.
bukan nak ambil gambar kami sebenarnya!
tapi it turn out to be like this.hehe
orang nie sebenarnya nak fokus pada pengapit lelaki itu.
sedang sibuk mencari calon isteri.
sesi makan berdamai.
kami berdua yang sangat lapar masa nie.
sesi potong kek.
terharu sebab kek kahwin sangat comel & cantik.
homemade by my aunty.
Bersama-sama cousin yang banyak membantu.
oo.inilah baju dayang-dayang saya yang saya pernah letak entri sebelum ini.
sweetkan.
ini juga!!

ok.sampai sini dulu.
nanti saya update lagi.
:)

Comments

  1. Replies
    1. InaYusoff: alhamdulilah..semuanya seperti yang dirancang dear :)

      Delete
  2. awak sgt cntik..penggayaa tudung tu cntik..nnt tunjuk la tutorial eh eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik fadh: dear.nanti saya buat tutorial.
      sharing is caring :D

      Delete
  3. congrats again..again n again...you're sooooo beatiful on your big day!
    Dila tnjuk gmbar ni kt Mama, xabeh2 puji awak cantik..hhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miss Dilla: thanks dear..alololo..
      malu saya kena puji dengan mama awak :D

      Delete
  4. congrats..make up cantik, baju cantik, color cantik=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nurul: alhamdulilah..semuanya berjalan lancar dear :)

      Delete
  5. cantiknye awkk..jemput singgah blog sy ye dear..sy follow sini..:)

    ReplyDelete
  6. Cantiknyer....warna nmpak lembut n ceria je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puan mah: tu la,alhamdulilah gabungan warna nie menjadi pulak :)

      Delete
  7. Uuuuu. Cantik sgttttttttttttttt

    ReplyDelete
  8. dear... you are so stunning bride... sgt cantik berseri dan lawa lah.. suka tgk u senyum.. shomel.. :D

    ReplyDelete
  9. assalam, selamat pengantin baru...

    ReplyDelete
  10. wewitttttttttttt.... mcm biasalah WE nak ckp CHANTEK YANG AMAT...
    love everything form head to toe~ orangnya dah comel pakai ape pon mmg lah comel.. n u dapat OP yang terbaek!!! lawa2 gmbar wedding u dear... congrats again dear~

    ReplyDelete
    Replies
    1. WE: hihihi.thanks dear,yup alhamdulilah dapat OP & bridal yang best macam nie :)

      Delete
  11. congrats dear....cntik bangat...dah mcm wawa zainal la sis tgk U...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wawa zainal??heee~sis thanks to the makeup nie :D

      Delete
  12. Cantikknyaaaa.. Tiffany blueeee... Awakkk gorgeous sgt dear... Shomelll sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cha: thanks dear..kan kan jatuh cinta dengan warna ini :D

      Delete
    2. haaaa betul tu. baju kale ni susah nak carik.. untung awakk. heee

      Delete
  13. orang cantik pakai ape pon cantik! ;) btw theme kte sama..tiffany blue.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiffany blue tengah hot kan..
      dear, try tiffany blue+navy/electric blue cantik sangat :D

      Delete
  14. cantiknye tudung akak.. mana akak cari yerk ?

    ReplyDelete
  15. dear nanti story mory pasal bilik pengantin skali bleh ? cantik sgt2... =) u look so gorgeous.. !!

    ReplyDelete
  16. waa.. lembut sangat warna baju pengantin awak.. cantik. tahniah.. =)

    ReplyDelete
  17. cantik sgt pelamin dan baju. Orangnya pun cantik

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts