Souvenier untuk tetamu istimewa

Salam Readers

Souvenier untuk tetamu istimewa nie.
siapa yang istimewa sangat nie?
keluarga & kawan-kawan.

alhamdulilah, murah rezeki saya.
fully DIY and sponsored by mak cik saya.
nie memang 100% hand made dari beliau.
terima kasih banyak-banyak sebab sudi seponser,hehe


rupa bentuk adalah seperti ini.
tapi gambar nie google kat internet jee.
rasa macam tak de element surprise pulak kalau tunjuk sekarang.haha
tak tau lah dipanggil apa.
tapi takde lah sebesar ini.
versi pokok yang comel,
siap pasu yang comel lagi.

untuk saiz pokok yang besar ada survey dekat kedai 
harga sekitar rm30-rm60.satu.
mahal betul.
tapi versi mini nie.murah lah sikit.
tinggal nak masuk dalam kotak transparent.letak reben
terima kasih 
makcik!!
sayang dia..hehe

Comments

  1. owh..jenis pokok wat dr dawai + manik/kristal nih ek?

    kwn mak Sya ade jual. comeL gk nih! nih mmg VVVVVIP nye adiah nih! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SYA: aah,pakai dawai+manik/kristal tu..
      mak cik buat 100 pokok..rasa sangat terharu :)

      Delete
  2. wah lawa tuu.. nti dh majlisnye tnjuk ckit ea hehe

    ReplyDelete
  3. yang penting nanti nana nak 1 eh. hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nana: ok nanti simpan satu special untuk nana.tapi kena datang majlis tau,hehe

      Delete
  4. Wahh bestt nya kalau dpt gift tu!! Mmg super vvip NIH.hehe.. untung you dpt org nak support=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts