tak sabar nak tengok nie...

Salam Readers

dah tak sabar nak tengok nie..
nak tengok cerita Hantu kak Limah 2: Husin, Mon & Jin Pakai Toncit..
Memang ikut cerita nie sejak dari cerita zombie kampung pisang,
sampailah hantu kak limah balik rumah.


malam tadi tengok dekat astro warna.
ada sedutan filem nie.
macam biasalah, baru tengok sedutan sikit pon dah boleh buat 
orang ketawa..tapi kali nie abi hurairah takde,dia kawen lari..haha

comel jee pintu kereta boleh tertanggal

warong pak jabit.
tempat gosip-gosip.haha

korang sume memang lawak :)

takut tengok hantu dia terbang-terbang pakai baju warna merah.

memang dah plan nak bawak my family tengok cerita nie.
bile dah keluar pawagam nanti.
kami sekeluarga memang suka tengok.hehe

lagipun saya memang dah niat.
sebelum kahwin saya nak bawak family saya happy-happy.
jalan-jalan, makan-makan.
semoga saya dapat buat mereka gembira :)

semua gambar credit kepada: facebook hantu kak limah 2

Comments

Post a Comment

Popular Posts