Monday, January 14, 2013

Bunga Manggar

Salam Readers

Apalah erti majlis kahwin kalau tak ada bunga manggar kan?
gandingan yang sinonim.
perkahwinan & bunga manggar.


Ada beberapa pilihan bunga manggar untuk majlis nanti..
mula-mula plan nak buat bunga manggar yang macam nie:

 Bentuk bunga
 pakai kertas tissue yang murah tu..
tapi sebab saya malas.

maka mencarilah idea baru yang lebih praktikal

 bunga manggar bentuk bunga jugak 
tapi..
tapi..

macam malas jugak

Inilah pilihan yang paling sesuai kalau saya sangat-sangat malas
beli sahaja dekat kedai
senang kan

tapi..
saya agak rajin juga dalam hal ini
maka
terhasillah
bunga manggar daripada reben
ini idea daripada my mum
warna peach
ada lagi satu versi warna biru lembut
hehehehehe
barulah sesuai dengan warna tema

Nanti baru tunjuk yang penuh..ok!

12 comments:

  1. wahaha sgt rajin...
    saya punya resepsi xde bunga manggar... ahakz!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,xpe laa xde bunga manggar pon masih berseri-seri wedding tu kan :)

      Delete
  2. amboi2...mmg rajin...nk tgok yg biru... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi amboi,hehe nanti update full :)

      Delete
  3. samalah kita Diyana...
    WE nye wedding pon takde bunga manggar..takdan nak buat..bole cmtu hehehe mak suh buat awal2 tapi bole duk wat rilek je kan hehehe btw rajin sgt diy!!! cute ok ur bunga manggar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pon sebab ade masa lagi,rajin sikit-sikit..hehe
      kalau tak beli saje laa jawabnye

      Delete
  4. rajinnya bella..fana beli je sebab malas nak pikir..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. fana: nie sebab konon2 nak sentuhan dari pengantin sendiri,huhu..dah buat so kena teruskan jugak :)

      Delete
  5. Bella...ni sangat rajin namanya okay.Menarik!!!First time sha tengok.Sha plan nak buat yg second tu.Hehe.Kena rajinkan diri ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha: gud luck, kena start awal tau if plan nak buat sendiri sebab kerja-kerja nie macam remeh dan ambil masa :)

      Delete
  6. wauuu bes nih erm good idea..itu pakai lidi penyapu jugak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, pakai lidi penyapu,pastu lilit pakai pelilit warna putih, bila dah siap glue gun reben tu :)

      Delete