66 hari lagi-Kad kahwin Kami

Salam Readers


Dimaklumkan bahawa kad kahwin dah siap
En.tunang dah pergi ambil dekat kedai

Tapi bunting pulak yang belum siap
ada dekat kilang lagi
hailaa..
macam mana lah vendor nie buat kerja
aritu beria-ia cakap hari rabu boleh ambil

Nasib baik en.tunang sangat cool.
kalau saya yang pergi ambil tadi memang kena lah
saya memang tak cool okey

Vendor nie kadang-kadang ambil mudah sesuatu perkara.
lagi-lagi kalau business dia memang dah okey sangat-sangat kan.
kita sebagai customer memang kena selalu remind dan push dieorang.

Janji kenalah ditepati kan.
barulah pelanggan puas hati 

 


Comments

  1. 2 bulan lagi kad dah siapkan..bgusnyer...cik mah 3 minggu lagi bru wat kad..hahha..pengantin kedekut...hehehe

    ReplyDelete
  2. cik mah: sebab en.tunang saya sangatlah particular hal-hal macam nie, tak senang duduk lah kalau kad tak siap :) hehe saya pon pengantin kedekut tau :P

    ReplyDelete
  3. nak kahwin ni memang banyak drama kan. Kena banyak bersabar ye sayang. dugaan saat2 akhir ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul nana.dah dekat-dekat nie memang macam-macam dugaan.
      kadang-kadang drama dari parents..owh mase nie dah rs down sebab tak sefahaman dengan dieorang

      Delete
  4. terbaek kad kawen dah siap.. sy baru pergi tempah last two weeks.. huhu. doakan cepat siap dan takde masalah!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts