Beutskin Essence

Salam Readers


Beutskin Essence?
Saya buat eksperimen dekat diri sendiri,
tapi setelah dapat keizinan en.tunang lah :)
Baru First Day makan beutskin essence


Macam inilah rupa dia..
warna maroon..

 Belakang ada tulis, 
beutskin essence,date manufactured dan expired date

Saiz yang agak besar untuk ditelan,hehe
Tapi senang nak telan sebab dia dalam bentuk soft gel.

Baru First time try kan..
so far okey, pagi tadi bangun dah tak rasa sakit-sakit badan
kita tengok dalam 2,3 hari lagi kesan dia

Happy Working People

Beli BE disini:

Comments

  1. Adira AF pun consume BE ni. Now tgk kulit dia mmg putih mulus & cantik sangat kalau nak compare dgn masa mula2 dulu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..now cuba dekat diri sendiri pulak :)

      Delete
  2. then kalau saya ngah makan felinna vitamin c n SDII boleh makan gak ke?

    ReplyDelete
    Replies

    1. Dear baca ini:
      Bolehkah Beutskin Essence diambil bersama supplement lain seperti kolagen, Vitamin-C atau ubat-ubatan doktor yang lain?
      Boleh, tapi bergantung kepada kesesuaian. Contohnya, jika supplement lain itu juga perlu diambil sebelum sarapan, maka ia pasti menyukarkan anda kerana BE juga perlu diambil pada masa yang sama,kan? Pastikan anda jarakkan waktu pengambilan sekurang2 nya 1 jam sebelum mengambil produk lain.

      Delete
  3. hiks! kita pon baru consume be nie,,cam best jugak,, :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts