kenapa saya ada banyak baju?kenapa baju saya banyak sangat?

Salam Readers


kenapa saya ada banyak sangat baju?
kenapa baju saya banyak sangat?

A. Ibu selalu jahitkan baju saya
B. Saya selalu beli baju
C. Orang selalu bagi saya baju
D. Adik saya punya baju
E.Kesemua di atas


Saya pon tak pasti, macam mana saya boleh ada banyak baju.
almari saya dah penuh sebab banyak sangat baju.
rak baju untuk sangkut baju pon dah penuh.
tapi semua baju tu saya pakai untuk pergi kerja
untuk berjalan pon saya pakai.
kenapa saya ada banyak masa untuk pakai baju-baju saya.

nanti dah kahwin mana nak letak baju en.suami?
almari dah penuh.
dah kemas pon masih ada banyak baju lagi..
apakah ini..














ini baru sebahagian.
nak tengok yang ada dalam almari??
tak perlu lah, nanti kamu pening kepala..hahaha

Comments

  1. jual jek. wat pre-loved sales. chewahh

    Sya pon byk bj. tp sadiss sbb kebanyakan nye da xmuat. rs nk derma kt mangsa banjir tp xtaw channel/cmne. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sya: ada ke orang nak beli nanti,hehe pagi tadi my mum cakap boleh derma dekat orang asli area jb..derma dekat orang banjir pon ok kan dear :)

      Delete
  2. aimi plan nak bagi dekat IRM, diorang ada charity shop...means diorang akan jual baju tu untuk charity fund.

    ReplyDelete
  3. Dear, boleh bagi contoh kad kawin awk boleh?

    ReplyDelete
  4. kite ade masalah yg same..almari da xmampu nk menampung jumlah baju..wuaaaa !

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear,rasanya kalau kita ada lebih drp 1 almari pon still tak mampu menampung baju tu kan,hehe

      Delete
  5. Samelah kita dear..melambak2...hehehhe....tp still pkai lagi..yg dah boring anta kat sepupu2 yg kecik2...hehehe

    ReplyDelete
  6. sy pun same jugak bella..
    dah 3x kemaskan almari..
    pastu agih-agih kat anak buah..
    nasiblah sume same saiz..hihi
    kalau x, mmg dok kat tmpt smph la jwbnye ;)
    tapiiii macam byk je lagi..adoii la..

    ReplyDelete
  7. same wif me, ieda pejam mata buang je baju lama yang masih cantik ^_^

    ReplyDelete
  8. Banyaknye baju bella.Sha pny xla sebanyak tu, tp last weekend mengemas dapat jgk 3 plastik untuk bagi kt orang yg memerlukan. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts