checklist barang hantaran

Salam Readers



Finally..
at last ada jugak progress nie..
selesai sudah pencarian barang-barang hantaran untuk en tunang
lepas nie dah tak perlu nak fikir-fikir, mimpi-mimpi..
pasal barang-barang hantaran kan..hehe

few thing memang dah beli early before..
last week..in one day kami pergi cari barang-barang hantaran
penat kaki..

Checklist barang hantaran untuk en.tunang
1. kasut
2.Baju & Seluar
3.Kamera
4.Jam
5.Sejadah (al-Quran & songkok)
6.Sunglasses
7.
8.
9.

item nombor 7,8 & 9 belum lagi sebab dalam kategori makanan dan bunga so kena simpan dulu

wedding ring for him -done


Checklist barang hantaran untuk cik tunang
1.handbag
2.kasut
3.telekung & al-Quran
4.handphone
5.make up
6.jam
7.
Item nombor 7 (sirih junjung)

dah lame tunggu nak shopping without thinking so many times..
before this kena berpuasa lah..
sebab nak kahwin..hehe

Comments

  1. Excited kan ! Preparation tok kawen ni mmg penat sikit but sriusly, sgt worth bile kte tgk outcome die. Senyumm lebar jer nnt.

    ReplyDelete
  2. Hehe.Same macam sha aritu bella.Nak patah pinggang rase duk tawaf hyper market cari barang. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha nasib baik dah plan awal-awal pakai flat shoes & baju yang selesa..tapi paling seday bila en.tunang tegur saya tak buat research ke nak beli kasut jenama apa..tau jee laa nak pilih kasut bukan mcm nak pilih coklat kan tapi kejap jee laa lepas tu okey balik..hehe

      Delete

Post a Comment

Popular Posts