Rasa Excited + Blushing

Salam Readers



Selalu tengok orang lain update status or update blog..
but now it happen to me ..hehe

kisah kad kahwin yang saya dah tempah haritu..
draft dah dapat..

bila baca & tengok kad kahwin sendiri..
rasa macam tak percaya pulak,
memang betul-betul nak kahwin..

nasib baik dalam bilik office nie saya sorang,
kalau tak mesti malu..
rasa macam dah blushing - blushing masa baca kad kahwin sendiri,

en. tunang lagi lah teruk..
siap print colour lagi,haha
saya print black & white jee okey,hehe

after a few amendment, tukar sana sinie
map ada salah sikit, confirm dengan designer tu balik,
re-do again..
finally..
alhamdulilah



akan datang :)

Comments

  1. eh.. hari sanding kite sama la..24/3..hihi.. kad shu pon baru sampai tadi..excited tgk nama sendiri dlm kad kawin..selalu tgk yg org punye..hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. shu: excited + nervous..macam-macam rasa ada
      tengok nama sendiri dalam kad, rasa macam mimpi ke nie,
      oo sama eh date bersanding, tak dapat laa pegi wedding shu mcm nie,hehe

      Delete
  2. wahh...kad kawen da siap.besh3.makin dekat da kan bella.semoga semuanya lancar dear. :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah da siap..nk kawen da, bestnyer !

    ReplyDelete
  4. waahh..arini teha duk tgk org updet kad kahwin jek..tak sabr nak tgu kad kahwin sendiri..heeee:)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. kalau ade bitton like..bole nak like banyak kali,hehe

      Delete

Post a Comment

Popular Posts