Oh Rumah berselerak!!

Salam Readers

3,4 hari sebelum majlis kahwin saya.
macam ini lah keadaan rumah.
berselerak
beg goodies yang pertama
beg goodies untuk kawan&family
isi biskut aiskrim dalam tin
sambil isi sambil makan.
hehe
last minute ideas.
isi goodies dalam paperbag.
hias dengan simple paper
kerepek & air kotak.
last minute back up.in case goodies tak cukup.

i miss that moment when everyone is busy helping me.
thanks saudara/cousins/aunty

Comments

  1. biasa lah tu.lepas kenduri penat nak mengemas la pulak ye dak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. echa: aah.penat sangat, parents adalah orang yang paling penat sekali mengemas :)

      Delete
  2. Comelnya y tin tu.... yup. Rumah memg bersepah kan. Lepas kawin nk kena kemas. Off course penat. Huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nina: tin yang comel tu pemberian orang :)

      Delete
  3. sonok pe tgk umah cam tongkang pecah... macam meriah je rasa.. haha.. dlm bilik perantin pn tak ckp la.. abes bersepah prada la labuci laa.. haha.. tingat masa bertunang :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sara: betul2, lepas nie turn awak pulak kan :)

      Delete
  4. banyak versi beg goodiesnye hehehe..even bersepah tapi lepas kenduri tgk blk gmbr rse nk kenduri n bizi2 kenduri lg kan..hehehe =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aween: aah ada macam2 versi pastu masa wedding saya pon dah tak tau yang mana satu nak bagi kat tetamu yang mana satu..

      Delete
  5. i takde pun moment camni sebab order dh siap je semua huhu maklumala semua busy u and i taknak susahkan sesiapa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cha: yee ke, tapi senang kan lepas tu tak yah nak susah2 nak kemas2 kan cha :)

      Delete
  6. various goodies..suka :) by the way, goodies yg tin tu u order dari mana ye? mind to share? :) can email me at moonstone.s07@gmail.com..tq!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts