Makan di Wong Solo

Salam Readers

Jam menunjukkan pukul 12 tengah hari.
lapar-lapar macam ini.lepas tu buat entri pasal makan.
memang lah sangat sesuai.

kisah sabtu lepas.en suami & isteri pergi jalan-jalan.
selepas puas berjalan perut dah lapar.
jom en suami cari tempat makan yang best.

kami pergi dekat wong solo bangi.
nasib baik masa kami sampai ada lagi seat kosong.

cepat-cepat order.
kami dah lapar.
kami order ini.
ayam bakar wong solo.
2set ayam bakar, soda gembira untuk suami dan jus mangga untuk isteri
sedap sangat!
rasa macam nak ajak en suami datang sini lagi.
rasa pedas sampai saya boleh habiskan jus mangga yang pekat tu.
ok lain kali sila order soda gembira supaya lepas makan boleh rasa gembira.
 
HAPPY.
 
eh sila lihat website ini.
 




Comments

  1. Mmg sedap kan tp wong solo shah alam service teruk. Sampai i soun pekerja dia geram sgt huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cha: sedap!! i pegi branch bangi,service ok cepat jee makanan sampai :)

      Delete
    2. Sya ad bc entry cha psL Wang Solo tu. hehehe peringatan tu!

      Delete
  2. erkkk ....
    berbunyi2 plak perut bila tgk ayam tuh
    sedap nye ..
    lg 30 minit br lunch ...
    nk kna try jgak la rest tu ..
    mcm menarik je

    ReplyDelete
    Replies
    1. iera: huhu.jom try.sedap tau :)

      Delete
    2. nnt iera g try ...
      heee
      update la tmpt mkn lg ..
      lh cuba ..

      Delete
  3. menarik! lapar le plak tgk mknn nii...

    ReplyDelete
  4. wong solo terbaek... WE selalu pegi yang Bangi punya dekat ngan Umah...
    selalu calling dulu baru datang hehehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts