Majlis Bertandang

Salam Readers

Majlis bertandang is the next day after majlis bersanding.
untuk outfit & makeup majlis bertandang.
masih lagi menggunakan khidmat bridal yang sama.
cuma MUA bukan orang yang sama masa bersanding.

rumah pengantin perempuan dengan dewan majlis lelaki cuma 15 minit.
tapi sebab majlis start awal.dalam pukul 12.
maka.kelam kabut jugaklah nak bersiap.
tudung pakai ikut suka pengantin perempuan nie.
shawl & selendang pon ada yang saya tak pakai.
untuk aksesori macam rantai. saya tak gunakan andam punya.
mix macth dengan rantai mutiara panjang.
hehehehe.

mari kita lihat gambar yang ada buat masa nie.
saya & en suami.
Paling suka gambar ini!!
hiasan dalam dewan semua hasil kerja tangan en.suami.
 tudung simple jee.
saya suka warna lipstik MUA nie.
Outdoor dekat kawasan pembinaan.
permintaan en.suami.
saya.seorang
tercapai hajat nak pakai wedding dress.
even bukan off white.tapi saya suka.
first time datang kedai bridal nie.
saya nampak ini dulu.dah lompat2 dalam hati :D
kawan-kawan en suami.
tinggal 3 orang dekat depan yang masih single.
gambar dengan schoolmates.
Setiap kali raya mesti raya sama-sama kan.
wewewe.kenal tak si cantik manis baju pink itu??
neng ana :)

gambar compilation daripada kawan-kawan yang datang.

Thanks semua sebab sudi datang majlis kami.
 

Comments

  1. U sgt cantik. Hihihihhi. Cantikkkkkkkkk. Lembut. Suka tgk

    ReplyDelete
  2. bajunya cantik elly. suka sangat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nana: elly first time tengok baju nie terus suka..
      dah tak tengok yang lain lagi :D

      Delete
  3. masya'Allah dear! you look soooooooooooooooooooo beautiful in that dress! anyway, Barakallah dear :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haidasafera: thanks dear..alhamdulilah :)

      Delete
  4. Cantikkk bajuu.. nampak kelasss uolls.. heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  5. cha: nak feeling princess nie :D

    ReplyDelete
  6. good choice on the pearl necklace! classy!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lady syaliz: yup.luckily i choose the pearl necklace than bling2 from bridal :D

      Delete
  7. wahh dh selamat..alhamdulillah..congrats dear!!happy for u! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear!! looking forward for ur big day :)

      Delete
  8. el mmg tantek.. baju el pn tantek... so sweet... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sara :) :) :)
      love at first sight dengan baju tu

      Delete
  9. sangat cantik!!! gambar OP pun cantik... suka...

    ReplyDelete
  10. cantik! soft jugak kaler ni.... berkenan betul bajunya... pandai pilih.. =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts