Pulau Pangkor-Part 1

Salam Readers

Selepas majlis selesai.
selepas habis berkemas rumah.
kemas kanopi,kemas periuk belanga,
kemas rumah seperti sediakala.
kami balik kl.

the next day.pangkor here we come!!
en suami seorang yang sukakan pantai.laut.
tapi tak tahu berenang.hahaha.

yeay.nampak signboard dah!
tapi rupanya jauh lagi.
kedai ayam garam.
mungkin sepatutnya ditulis salted chicken.hehe
ada sawah padi.
owh.its remind me of Kedah/Perlis.
rindu.
sepanjang jalan saya mabuk.
kesian en suami memandu sorang-sorang.
saya asyik tido.bangun tanya kenapa tak sampai lagi.
tensen en suami nak melayan.
mungkin penat majlis haritu belum hilang.
teluk dalam resort.
tengah tunggu feri datang.
ooo..mabuk laut pulak.
selalu tak macam ini ok!
dah sampai..
teluk dalam resort.pulau pangkor
having our dinner.
nasi goreng.tempat nie sangat lah quiet.
kami ditepi pantai.
lepas having big breakfast.
beautiful scenery.
geram.nak mandi laut.
tempat nie lebih kepada private beach.
sesuai untuk duduk berdua dengan yang tersayang.hehe
malam-malam sangatlah sunyi dan gelap.
nak turun pergi pantai pon takut tau.

panjang sangat nie.
kena buat part 2.
:)

Comments

  1. eh teluk dalam..
    psttt..kite auditor tuk teluk dalam hehehehe..
    best jugak kan kat cni =) hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. aween: wah awak auditor teluk dalam?
      yup.best kat sini dear,sangat privacy.

      Delete
  2. best lew honeymoon kat beach yg agak private.much time to know each other.nge...

    ReplyDelete
  3. i hr tu stay kt pasir bogak. pasir bogak lg private dr teluk nipah. teluk nipah ramai meniaga kan. i suka pangkor walau ada org ckp tak best huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cha: kena buat research laa macam nie before planning nak pergi tempat2 macam nie..i pon suka pangkor best..

      Delete
  4. bestnya honeymoon kat pulau kan?...tenang n privacy..terkenang masa sis honeymoon plak....time sis gie Langkawi tp tak gie pn pulau2 yg ada....sis banyak beli pinggan mangkuk...hahaha...en suami marah sbb bukan beli untuk diri sendiri tp untuk adik beradik yang tolong time kawin....hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee~ nasib baik kat pangkor takde pinggan mangkuk sis. looking forward nak pergi langkawi lepas nie.boleh cuci mata dgn pinggan mangkuk pulak kan,hehe

      Delete

Post a Comment

Popular Posts