Inai Pengantin

Salam Readers

Mari mulakan dunia blogging semula.

Hari ini saya nak review tentang inai pengantin saya.
kalau ikut plan nak pakai inai design macam irma hasmie kan.
tapi sebab pelukis inai tu tak berapa confident nak lukis.
saya pilih design yang sedia ada dekat kedai dia.

saya pilih untuk pakai inai dekat hujung jari dan 
untuk inai bercorak-corak tu saya buat dekat tapak tangan.
kenapa dekat tapak tangan?
sebab saya ngeri tengok lukisan inai dekat atas tangan..haha
tapi tangan saya jenis berpeluh so kena jaga-jaga sikit.
takut comot-comot pulak nanti

masa dah semakin suntuk.
saya buat inai pagi jumaat.
malam jumaat tu dah nak nikah tau.
huu.nasib baik sempat.saya dah buat appointment tapi kedai tutup.
terpaksa..pagi cepat-cepat pergi buat inai.
total cost adalah rm30.00 sekali dengan satu tiub inai & satu kotak inai serbuk

gambar masa sesi membatalkan air sembahyang.
gambar ini nampak jelas inai dijari saya.hehe
 alhamdulilah pakai last minute tapi masih merah.

kepada bakal b2b yang dekat dengan kawasan saya.
boleh cuba kedai ini.
Inai-FB

Comments

  1. wewit..chantek inai awak!!! simple yet perfect~

    ReplyDelete
    Replies
    1. WE: hampir2 tak dapat pakai inai..
      pagi2 hari nikah dah tunggu depan kedai tu :)

      Delete
  2. cantik la....shida pon ske pakai kat tapak tangan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. shida: kan kan..saya pun suka :)
      tapi tangan kuat berpeluh.huhu

      Delete
  3. Replies
    1. cik jelita: awak nanti plan awal2 tau..
      takde la macam saya last minute buat kerja,hehe

      Delete

Post a Comment

Popular Posts