Penambahan berat badan lagi

Salam Readers

Penambahan berat badan lagi nampaknya..
omaaii..tak tau lah kat mana yang naik nie.
rasanya kat bahagian perut lah sebab kebanyakan baju dah tak muat dekat perut.
naik lagi 3 kg.. tapi kan sepanjang mengandung normal untuk naik berat sampai 12kg?

kena tegur dengan nurse sebab berat badan naik mendadak.
nurse siap perli saya makan apa sampai berselera sangat.
ooooii cik nurse saya makan macam biasa ok..
dah lebih kan makan buah jee nie tau..huhuhu
kena kawal pemakanan..

hb pulak turun.sampai dua kali nurse tu ambil bacaan hb..
dah kena merah pulak dekat bacaan hb tu..
patutlah selalu rasa nak pitam..
nie sebab malas nak pergi beli susu mamil mama lah nie..
or maybe sebab lately jadual makan saya tak berapa elok.
balik keje dah lewat..lunch pon makan apa yang ada..

sekarang malam saya makan bihun sup jee tau..sobs..sobs..
nasib baik lah tekak nie boleh terima lagi..
kena avoid nasi, kalau terpaksa pon kena ambil small portion saja.






















sedapnya kalau dapat minum masa tengahari..
nyummsss..

Comments

  1. kisahnyer orang pgnant kan... sian. tp x pe, banyak pahala. Ramai org sayang...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts