Teh O Limau Panas Mahal!

Salam Readers



Ooii Mahal ok.
mari tengok bil.


teh o limau panas tu harga rm2.00
kalau minum teh o limau ais rm2.50 ke?
saya minum milo ais kena rm2.50..
beza 0.50 jee?
husband siap tanya kat cashier tu betul ke harga nie?
dia cakap betul..kedai makan biasa jee,
lainlah awak kena bayar gov tax 6% tu kan.

Kafe DapurMas dekat Presint 9, Putrajaya.
Bad Service sebab lambat ambil order dan makanan lambat sampai.
orang tak ramai ok masa tu..tapi tak tau lah macam mana boleh lambat.
sampai-sampai makanan tu keropok da lemau..huhuhu






Comments

  1. Replies
    1. Teh O Limau Panas dear..
      tak tau lah maybe dia guna limau import dari overseas kot.

      Delete
    2. teh dia kot.. bukan calang2 teh... haha

      Delete
  2. bgs jugak awk review mcm ni..pengajaran utk tmpt2 makan,jgn melampau sgt letak harga..huhu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.jangan makan kat sini,
      jahat pulak rasa cakap mcm..tapi melampau lah kan harga air tu

      Delete

Post a Comment

Popular Posts