Mee Sup

Salam Readers


semalam sebab teringin sangat nak makan mee sup macam ibu buat.
saya ditemani oleh baby try buat.hehehehe
masak simple macam nie pon nak bagitau orang?
tak kisah lah sebab rasa berbaloi bila en husband cakap mee sup nie sedap.


ada tempe goreng sekali.
makan mee sup dengan sambal kicap memang nyums..
lagi-lagi sambal kicap yang pedas.hehehe
berpeluh-peluh en husband makan.

alhamdulilah.
walaupun selama duduk dengan ibu selalu mengelat setiap kali dia suruh masak.
tapi hasil penghayatan & ingatan yang kuat.boleh buat jugak,hehehe

alahai rasa nak masak mee sup lagi malam nie.


Comments

  1. yang pnting suami suke...mmng rase brbaloi buat kan....^_^

    ReplyDelete
  2. tetiba tingin jugak mee celup..achaner tu?????? hehehe

    ReplyDelete
  3. yumms! terliur jugak dah. kongsi la resepi barulah kami2 pun boleh rasa resepi istimewa ibu awak jugak.hehehe...

    ReplyDelete
  4. as'salam awk,singgah sini terus follow :)
    sedap tgk mee sup awk tu.. :))

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts