Sweet Chat

Salam Readers


Bawak mak mertua makan-makan dekat sweet chat.
dia suka durian.so kami order makanan yang berasaskan durian.hehehe
sedapnye..terutama sekali cendol durian tuu...nyums..


cendol durian yang paling menggoda tau.
sedap..sedap..
atas tu ada ais krim durian.
teringat-ingat rasa durian dia.
& spagethi lupa nama..hahaha
spagethi tu macam fusion sikit rasa dia.
maybe boleh try buat dekat rumah yee..
kuah dia rasa macam daging salai masak lemak cili api..
tapi tak pedas..

durian crepe & sos coklat..
penuh dengan durian..tapi mungkin sebab letak dalam freeze lama sangat.
isi durian & creme agak beku sikit.

air lemon mint..
lebih kurang macam itu lah rasa dia..
sebab hal bulan lepas saya pon dah lupa nama dia.

tapi yang paling sedap mestilah cendol durian tu..
rasa gula melaka dia..
ingat nak makan cepat-cepat lepas tu pergi tengok bunga api dekat putrajaya.
tapi tak sempat pulak,hehehe nikmati lah makanan tadi tuu..

balik rumah semua burp bau durian.
next time lah..tak boleh selalu nanti tak pasal-pasal gula i naik pulak..


Comments

Post a Comment

Popular Posts