wedding sisters in law

Salam Readers


tiba-tiba baru teringat nak post entry nie.
wedding dah berkurun lama.
dah pregnant pon mak cik tu.hehehe..
wedding semasa hari raya puasa..diulangi..hari raya puasa..bukan hari raya haji lepas.
sebab rumah husband sibuk dengan persiapan wedding SIL saya kena beraya rumah suami.
tapi tak rasa macam suasana raya lah..sebab semua orang buzy dengan persiapan majlis kan.


the hantaran..
her side to his side..

the pengantins.
ini semasa majlis bertandang sebelah lelaki.
majlis sebelah perempuan tak sempat nak ambil gambar.


the pelamins.
dulu sebelum kahwin ade jugak terminat nak buat pelamin macam ini.
bunga besar-besar,hehehe


pengantin dah lama..
merasa lah jugak naik pelamin kali kedua..
tapi kali ini bertiga.

we & our little baby
sibuk papa nak buat peace jugak kan.
lalalala..masa nie saya dah gemuk..


meja makan berdamai.
majlis bertandang sebelah lelaki buat dekat seremban.
international school??alahai saya sampai lupa tempat kejadian.


Comments

Post a Comment

Popular Posts