AR STUDIOS

Salam Readers



Official Photograper
Selepas berbincang dari hati ke hati
kami dah sepakat dan sebulat suara memilih mereka sebagai OP kami,
pemenangnya adalah AR STUDIO :  http://www.arstudios.com.my/
macam lah OP kami ade join contest kan,hehe
pemenang dihati kami lah  kiranya,

sebab utama En. Tunang dan saya pilih OP nie :


1. Susunan gambar dalam album
sebab tak crowded dan sedap mata memandang
En. Tunang cakap susunan gambar penting sebab OP 
kena pandai pilih which pictures yang sesuai jadi main pictures..
saya pun..OOOO & mengiakan saje lah :)

2. Nampak natural
tak nak laa dapat OP yang terlebih edit,huhu
pernah jumpa OP yang edit muka client sampai licin,
cantik memang laa cantik tapi macam pelik pulak..
Nanti dah lepas kawen tak dapat nak cam pulak siapa dalam gambar tu,hehe

3.tiada travelling & accomodation fees
OP kami satu daerah yang sama, so tiada kos tambahan & kos tersembunyi,hehe
kami kan pengantin budget :)
sebab kalau OP dari KL biasanya ada claim ikut tol & km perjalanan, around RM300-RM350
itu belum termasuk penginapan lagi tau

4. Hasil kerja yang berkualiti
kadang kadang kita lupa selalu nak yang murah tapi kualiti lebih kurang,
so far daripada hasil kerja & layanan daripada pihak OP kami sangat memuaskan hati :)
 


Mari kita mencuci mata dengan hasil kerja mereka 










harapan saya, semoga semuanya berjalan dengan lancar,
hasil kerja yang berkualiti
kena start belajar senyum nampak gigi lepas nie,
erk..gigi tak cantik pulak,haha




Comments

Post a Comment

Popular Posts