Eh,Fesyen tudung kita sama lah..

Salam Readers




Entri nie dah lama type tapi tak publish..
sebab ape pon saya tak sure, er er..hehe
Seriusly memang sama fesyen tudung pengantin nie,
cantik..cantik..sebab saya pon suka fesyen yang ini,hehe


I think it is originated here by this lovely pengantin..

 
bila discuss dengan B2B yang lain pon ramai jee yang suka fesyen tudung nie.
sweet sweet



then i found this


captured by the same photograper..
cantik jugak, tone warna hampir sama dengan pengantin yang tadi..



And also this picture
 

captured by the same photograper jugak :)
rasanya combination warna ini lagi nampak kan..
biru lembut dan warna pink

comel kan..
ada jugak perasaan nak diy tudung/veil macam ini..
mungkin bila pakai fesyen nie, saya pon boleh jadi comel macam pengantin nie,hehe 
ahh perasan jee :P



all pictures credit to: G1 Photoshoot
 
 
 



Comments

  1. btol3..suke tgk tudung mcm ni..cantik sgtt kann..awk try la buat camnii..heeee:D

    ReplyDelete
  2. cantek! kamu pkai mesti cantek kan =)

    Dear, Sya br add Link kamu! hehehe (over excited)

    ReplyDelete
  3. okey comey. sara pun ada up entry pasal veil nikah dan salah satunya sama sebegini. suka tp sesuai ke dgn wajah mulat tomey tembam cik sara ni ? haha. boleh DIY dan survey lagi ni. hehe.

    ReplyDelete
  4. fatehamohamad: cantik sangat, hajat hati memang nak wat macam nie,tapi kena merajinkan diri laa,hehe

    Orked violet : dear,saya dah lame add link awak tau :)

    sara:saya pon tembam jugak tau..nanti nampak sume pipi kite nie kan,hehe

    ReplyDelete
  5. hi elyana....sampai jugak kat sini...nak jalan2 :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts