Kad Kahwin Kami

Salam Readers


Yeay...
selesai satu urusan yang besar dalam perkahwinan nie,
kad kahwin sudah ditempah
Finally, our wedding dah ada kad kahwin


Hari Sabtu yang indah, saya dengan encik tunang
bersungguh -sungguh pergi survey kedai kad kahwin yang ada
pusing-pusing dekat kl yang jemm tu
sampai dekat Jalan Pudu

kenapalah kedai kad kahwin wujud dekat area macam tu..
alahai,maklum lah saya bukan orang kl
tapi demi kad kahwin dan en.tunang yang disayangi
saya ikut lah

okey.lepas pusing-pusing cari parking.dapat jugak akhirnya

first: kami pergi kedai ini
LH Creative Concept Sdn. Bhd.
Showroom I dekat jalan Brunei

Pilih-pilih kad,
eh macam mane lah nak pilih dengan keadaan showroom macam tu
tau lah ramai pelanggan tapi, kalau tak organised langsung
selera nak pilih kad pon takde tau

ok.bagi tau en.tunang jom cari kedai lain
kami berjalan-jalan dekat sekitar jalan tu..
jalan-jalan cari kad kahwin idaman hati

jalan-jalan lagi
satu kedai, dua kedai
agak banyak kedai lah jugak


kami pergi dekat LH Creative Concept Sdn. Bhd
tapi kali nie showroom II, dekat jalan Pudu
walaupun kedai yang sama dengan kedai first tadi.
tapi dekat sini sangat lah recommended
Showroom II lebih tersusun, besar dan staff yang melayan kami sangat friendly
sangat berbeza dengan Showroom I tadi

 
sesi isi borang butir peribadi

En.tunang busy melukis balik pelan untuk kerumah kami
lukis satu pelan yang sama, sebab wedding place kami dekat jee,hehe

kesimpulannya;
kena tunggu draft siap dulu baru boleh buat kesimpulan,hehe
banyak pilihan kad dekat sini, semuanya bergantung kepada bujet masing-masing
sebab kami dah sepakat untuk tidak berlebih-lebihan
kami dapat kad yang dalam bujet dan lagi happy sebab under bujet 
faham tak? maksudnya kami dah bujet harga kad, 
tapi end up dapat kad yang lebih murah dari bujet kami,hehe


boleh tengok sini yee:


kad kahwin bff sister :)

Comments

  1. Dulu pun round2 kt Jln Brunei tu. Tp hampeh tak beli pun.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..pusing2 kat jln brunei
      last2 buat dekat jln pudu..


      Delete
  2. Layanan pling teruk sekali dekat LHcreative cwngan jln brunei..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts