Mari Makan Steamboat

Salam Readers



Mari makan Steamboat
ini kali pertama saya pergi makan steamboat okey
kali pertama pergi makan dengan en.tunang
 dan saya makan banyak



kami pergi makan dekat flaming steamboat buffet Restaurant
dekat Danau Kota, Setapak..
makan untuk dua orang RM 53.80
makan sampai perut bloated,hehe
tapi yang tak best sebab kami pergi walk in
kami dapat table combine dengan orang lain
and yang paling tak best table tue dekat sangat dengan kedai makanan arab
and yang paling paling tak best tak best orang arab
kat kedai sebelah keep staring at me..
hee, macam tak pernah nampak orang..



Tapi The best Thing
MAKAN time
tadaaa..ini khas i masak untuk en.tunang
hehe, tengok banyak tak kami ambil
tapi bufet kan..
so ambil lah apa sahaja yang berkenan di mata dan dihati
 sebelah tu perisa sup yong tau fu sebelah lagi tomyam
tapi tomyam dia tak berapa flaming sangat lah
 tapi sebab nak makan banyak so tak boleh lah pedas-pedas

kami ambil:
udang,ketam,scalop,lala,ayam,mushroom,sayur,mee dan lain-lain

erm..sedapnye
hee, masa type nie pon rasa terliur..haha





ini saya punye..
en.tunang tegur..
saya makan laju sangat
ooo..hee tak perasan pulak saya makan laju
maybe sebab saya tengah lapar kot.
tengok pinggan saya yang penuh tue..






tengok lah sampai habis licin kan..
untuk pencuci mulut, kami makan buah-buahan, abc aiskrim,marsmellow
haha.next time kalau nak makan dekat sini, jangan makan untuk satu hari yee
tengok nugget tue, saya lah yang makan sampai habis..hehe







muka senang hati, selepas makan banyak,hehe

thanks en. tunang

nanti kite pegi makan lagi yee


Makan Disini :





Comments

  1. weee...
    bestkan makan dekat flaming ..
    mmg btol, nk g makan sn mesti kna pergi dgn perut kosong baru berbaloi ...
    iera selalu pergi branch kat sunway ..
    heee...
    nomnomnomnomnom

    ReplyDelete
  2. hehe,aah kena kosong kan perut baru berbaloi,
    oo..next time elly nak try branch sunway lak..
    boleh ajak iera sekali :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts