Hiv test - Done

Salam Readers


Sambungan entri ini
Pagi tadi sebelum pergi kerja..
singgah terus dekat klinik kesihatan

daftar borang dekat kaunter pendaftaran.
tak ada kena bayar pape
terus pergi ke bilik ambil darah
duduk betul-betul dekat pintu masuk
tengok kakak mengandung nie keluar bawak 1 tiub darah
dalam hati dah terdetik..
banyaknye darah dia ambik
en. tunang cakap ambil sikit jee,
terus sms en.tunang,huhu

lepas tu giliran pak cik nie pulak..
dari luar dah dengar nurse tu bising
"pak cik macam mane nie darah tak keluar"
uii
saya dah takut


sampai giliran saya
ok.saya nak buat hiv test
kita ambil darah dekat hujung jari yee

lega.tak sakit
beberapa saat dah dapat result


alhamdulilah
next step

Comments

  1. yeay settle...
    kan~ xsakit kan~
    tp saya itu hari dia amek 1 tiub utk ujian ape2ntah... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ~xsakit~hehe
      erm..rase ikut klinik jugak lah
      sebab en.tunang buat dkt selangor pon kena amik 1 tiub
      n kena wat ujian talasemia..
      tadi tanya psl ujian talasemia tu tapi nurse tu ckp x yah buat

      Delete
  2. settle kan.. shu pon dah settle..tunggu shake hand ngan tok kadi jer ni..ehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. shu: yup tapi lepas nie ade sesi interview masa nak submit form dekat pejabat agama,huhu

      Delete
  3. hah! ingat amk satu tiub tuh! huhh! wahhhh! hiv test dah selesai! bestttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.macam lah kena amik satu tiub kan? sikit jee

      Delete
  4. kat selangor amik satu tiub ke..mak aih ngerinyeeee~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ui ngeri tengok orang tu keluar bawak 1 tiub darah,hehe

      Delete

Post a Comment

Popular Posts