scan lagi.

Salam Readers

pagi tadi ada appointment dengan doktor.
nak scan baby lagi.

apa baby tengah buat kat dalam tu?
hehehe.

pergi sorang-sorang.
takpe nak buat simple check up jee kan. :)

timbang berat badan.naik sikit
tekanan darah ok.
urin ok.
alhamdulilah

alamak doktor lelaki pulak.sabar jee lah.
bila scan kali nie baby gerak-gerak sikit jee.
tak macam scan yang pertama.
tapi saiz baby kecil dua minggu.
macam doktor yang scan dulu bagitau.
saiz baby kecil.

insyaallah. kalau diizinkan Allah
25/12/2013 

sayang sila membesar dengan sihat dan jangan naughty :P
 

Comments

  1. kalau baby kuar tarikh tu.. same date ngn birthday saya laa... hehehe

    ReplyDelete
  2. Cuba amalkan minum susu 2x sehari... :)

    ReplyDelete
  3. nana belum scan lagi elly. tak sabar nak pegi scan. tapi tak tau bila. next appointment kot.

    ReplyDelete
  4. semoga baby membesar dgn baek :)

    ReplyDelete
  5. wah bestnya..hope mummy n baby comel owes sihat :)

    ReplyDelete
  6. same la size beby kecil..
    tak same dengan LMP kita..

    ReplyDelete
  7. Semoga semua ok je mama n baby tu..
    Sihat selalu

    ReplyDelete
  8. smga baby dan mom sehat dan dilindungi Allah taala.. aamiin..

    ReplyDelete
  9. semoga baby sihat ye tak lama je lg bulan 12 tu hee

    ReplyDelete
  10. dah ade baby??wahhhh...congrats dearrr!!! :))

    ReplyDelete
  11. Salam Ziarah.... Tahniah diatas kurniaan Allah... Saya jalan-jalan sambil ajak join GA... :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts