Friday, June 7, 2013

Buku Pink

Salam Readers

Semalam dah buat buku pink.
buat sorang-sorang sebab husband jauh.huhu
takpe saya boleh buat.

banyak jugak lah prosedur.
beberapa kali kena ambil darah.
bukak baju.
scan perut.

tapi ada problem pulak.
kena refer hospital besar.
another date kena jumpa doktor pakar pulak.
macam-macam hal yang timbul.
harap-harap nothing serius.

menitis jugak lah air mata.
sebab takut ape result lepas jumpa doktor pakar nanti.

husband lagi lah sangat risau.
setiap minit call.

tapi semua risau tadi hilang bila.
doktor scan perut.
baby tengah berpusing-pusing dua kali.
alhamdulilah.
syukur.

2 weeks lagi kena datang scan.
nak tentukan tarikh EDD yang baru.
 

14 comments:

  1. bape minggu dah ni?? hope semua nya ok (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 13 weeks..tapi lagi 2 weeks doctor nak confirmkan balik date EDD..
      besar baby tak selari dengan weeks tu :)

      Delete
    2. owh mcm tu...
      hope semua ok... (^_^)

      Delete
  2. wow!best nye kan ble doc scan tengok bby gerak2 dlm perut...
    tahniah dear.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear.
      rasa lebih kuat semangat nie bila tengok dia gerak2 :)

      Delete
  3. buku pink utk para2 ibu mengandong yek? kita xtau pape xde pnglmn lagikk hehe..
    semoga dipermudahkan ye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup dear..ibu2 mengandung kena buat buku pink :)

      Delete
  4. alolololo

    congrats dear...take care okey!!!

    ReplyDelete
  5. Tahniah el.. Wah bunting pelamin ni.. Hhehehe all the best... Take extra care ya.. Xoxo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sara..
      rezeki datang lebih cepat dari yang dirancang :)

      Delete
  6. Congratz bella dear.Xpe2.Bella kuat boleh berdikari.Chaiyouk2.Nak buku pink jgk.Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha: takpe lepas nie giliran sha pulak buat buku pink,hehe

      Delete

mompreneur

Assalamualaikum kesayangan. its me. right now.