strawberry,kicap & gula

Salam Readers


Salam Ramadan.
alhamdulilah masih lagi mampu berpuasa sehingga hari nie.
walaupun bermacam dugaannya.hehe

blog pon tak update kan.
hari-hari bukak blog tapi tak update pon.
just tengok entry dari kawan kawan yang lain.
pembawakan budak nie.hahaha
tak baik betul salahkan baby pulak kan.padahal diri sendiri malas nak update.

akhirnya dapat jugak makan strawberry dengan kicap & gula.
apa punya pelik laa mengidam nie kan.
selalunya orang nak makan strawberry dengan coklat.
i am selera kampung sangat kot.
lega dapat makan strawberry dengan kicap & gula.
padahal makan 3 biji jee,bukan makan satu bekas tu pon.

lepas beli dalam kereta dah terbayang-bayang nak makan strawberry tu.
hahaha.punyalah tak sabar kan.
rasa macam dah rasa dekat hujung lidah nie..
 jangan mengidam nak makan yang bukan-bukan sudahlah kan.
selepas mengandung nie makan pon nak kena beringat selalu.
jangan ambil makanan & minuman yang manis-manis.
masin,cheesy sangat macam cheesy wedges tu..
omai sedap kan cheesy wedges kfc.
eh puasalah.harap maaf kawan-kawan :P
bukan apa tak nak lah timbul diabetes or darah tinggi pulak kan.
nanti macam-macam prosedur pulak dekat klinik kesihatan masa check up baby.
malas ok.

ok.nanti buka puasa boleh makan strawberry dengan kicap & gula (sikit jee) lagi.
nyumms.


Comments

  1. adehhh... terkecur plak air liur. mcm balik ni nak carik strawberry jugak. nak makan dengan kicap & guna gak. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tadi dah cakap dengan MHZ nak makan stoberi cecah kicap & gula. dia ketawakan. sabo je la laki aku tuuuuu.....

      Delete

Post a Comment

Popular Posts