terasa ke?

Salam Readers

tak tau nak gelak ke nak sentap.

sensitif ok.
dengan bos sendiri.

sejak bagi resign letter nie.
bos macam dah tak nak kawan kite..
yee betul.
dah jarang senyum dah.
dah jarang panggil masuk bilik dah.
bagi i duit poket sikit jee,huhuhuhu
sedih i.

nak buat macam mana bos.
saya ade komitment lain.
kalau saya takde pape memang okey jee keje kat sini.

ok. tak nak kawan tak pe.
hehehehe.
 

Comments

  1. Replies
    1. dapat keje kat bangi nana.
      dekat sikit dengan husband :)

      Delete
    2. dapat lah bermanja2 dengan husband lepas ni. dah tak PJJ lagi. :)

      Delete
    3. yup dapatlah manja2 selalu macam nana dengan husband tu,hihihi

      Delete
  2. Kira awak ni pekerja kesayangan bos lah ni... Hehehe,. Bos awak ada x mcm ehsan dlm teduhan kasih? Bhuahahahahaa... Hehe. Kidding je.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.tak de manenye macam ehsan tu..
      bos chinese tapi dia baik hati..
      maybe die pening sebab lepas nie tade orang nak uruskan opis kot.

      Delete

Post a Comment

Popular Posts