wedding kawan-kawan

Salam Readers

lepas kawen pon kena attend wedding kawan-kawan.ok.
sebab kawan-kawan nie dah susah payah datang wedding kita.

so kawan-kawan yang saya pon tak pernah jumpa dekat mana-mana wedding.
saya pon tak tau esok dieorang nak jemput sape datang wedding dieorang,hehe

dah jangan membebel.
hahaha.

wedding kawan sekolah menengah.
masa nie.saya memang tak sihat.
tak boleh terima nasi.
tengoklah muka.pucat macam ape..
akhirnya kawan kami nie selamat bertemu gadis idaman hatinya.
semoga fahmi & isteri akan sentiasa bahagia.

ini masa attend wedding my cousin.
kami sebaya tapi saya kawen dulu,hehe
gambar pengantin takde pulak.
gambar nie pon jadiklah.
masa nie sangat2 tak sihat.
hidup tak lengkap tanpa minyak angin tiger balm & minyak kapak.
boleh makan tembikai jee,huhuhu

majlis pertunangan adik ipar.
penat gila masa nie.
every weekend ade event2 macam ini tau.
badan dah rasa penat sangat.layankan jugak lah.
bunga tangan tu saya dengan husband yang buat,hahaha

 wedding kawan sekolah menengah kami.
kami panggil dia sarip.tapi sekarang mana boleh,hehe
dia blogger terkenal yang masuk suratkhabar tau..
cikgu zara & suami
semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat dear.


wedding bff husband.
izhan & qieyma.
tahniah buat korang..sebab wedding nie dapat second honeymoon.
kami travel to terengganu & kelantan.
hehehehe.best best.
bersama-sama kawan2 en suami & isteri masing-masing.
tengok pipi saya.inilah hasilnya makan tak berhenti-henti ok.
masa ini emosi saya dah stabil balik.
dah boleh makan cuma tak boleh perut kosong.
nanti saya rasa nak pengsan.

on the same date ada sorang lagi kawan baik saya get married.
tapi saya tak dapat nak attend.
sebab tempat lain-lain.
tapi saya dah wakilkan hadiah sebagai pengganti diri.hehehe
aci kan.
 selamat pengantin baru.
liza & alcadan.
semoga akan sentiasa bahagia kekal sehingga ke syurga!!

ok. begitulah cerita bulan may saya.
sekian.

Comments

  1. rmai kan kawen time cuti skolah. byk yg Sya xdpt attend sbb opah meninggal last week =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. sya: takziah tau..yup cuti sekolah masing-masing nak buat majlis :)

      Delete
  2. wahhh ramai kawen..tahniah2!
    m2b maintain comel la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.maybe semua kejar nak kawen before bulan puasa,hehe
      hahaha.sebab makin comel lah pipi dengan perut dah sama naik nie..

      Delete
  3. sepanjang pregnant ni, xpernah lg pergi kenduri...
    xlarat nak kuar umah tu dah 1 hal.. takut buat pasal kat kenduri org pun 1 hal jugak... takut muntah ttbe ke ape ke... aih~

    ReplyDelete
  4. saya tak terfikir pulak nak skip kenduri kawen kawan2 masa tu..
    even badan rasa flat tapi maybe sebab saya tak muntah tibe2..
    tapi tu laa muka jadi pucat tak berseri langsung :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts