Beli barang di Mydin

Salam Readers

Mari bersama saya dalam sesi menghabiskan duit.
membeli barang-barang yang masih tak cukup-cukup lagi.
selagi belum sampai masa majlis selagi tu rasa tak cukup.huhu

lagi 2 minggu lebih baru nak membeli goodies untuk tetamu.
memang lah.sebab tak sempat nak membeli barang-barang goodies nie.

marilah membeli belah di pasaraya mydin yang murah.
so far adalah barang yang murah dan berbaloi nak beli dalam kuantiti banyak kan.
kalau ada tempat lain yang lagi murah.
tertipu lah saya agaknya.


tuala goodmorning
kain batik
kain pelikat
air kotak


saya tolak troli.en.tunang pegang depan troli.
haha sebab berat dan penuh troli nie.
tak boleh tolak troli lurus senget-senget jee.

penyeksaan seterusnya adalah.
beratur di barisan yang tak bergerak-gerak untuk bayar.
pihak pengurusan mydin kena aware dengan masalah nie,
dah lah air cond macam tak berfungsi.
beratur panjang2 boleh buat orang stress & rasa nak pengsan ok!
letak lah 2 orang pekerja dekat kaunter.
sorang scan harga sorang lagi masukkan dalam beg.
erm..macam dekat tesco. tak de lah customer tunggu lama sangat!

begitulah hari ahad saya 
:)

Comments

  1. shopping kat mydin mana dear? kalau kat subang jaya dibahagian borong xde orang.kaunter lengang je masa sy shopping aritu.
    anything, all the best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik jelita: mydin melaka dear,kat sana bahagian borong takde kaunter bayaran so kena lah beratur panjang-panjang dengan pembeli yang lain tu,huhu

      Delete

Post a Comment

Popular Posts