Wednesday, March 13, 2013

idea design sticker

Salam Readers

Dengan penuh bersungguh-sungguh en.tunang design stiker.
Setelah 2 hari takde mood nak design.
akhirnya hari ini en.tunang dapat mood tersebut.

Design Pertama.
mungkin akan nampak cantik kalau guna ink colors.
but i'am using black and white only.

Design Kedua
wiwit. saya suka kombinasi capital first word.
tak perlu nak letak full name besar-besar kan.
simple yet memorable.
hihi
 Design kedua.
Saya terus pening tengok design yang ini.
hahaha.sebab saya terus teringat matematik zaman sekolah dulu.
saya dengan matematik memang tak boleh kawan ok.
no no no.
hahaha.

Design keempat.
i love this. at the first sight pon dah suke!
finally dua-dua dah setuju untuk pilih design ini.
forever and always
hehehe.

15 comments:

  1. Replies
    1. puan mah: thanks suke en.tunang kteee tau :)

      Delete
  2. semua chantekk!! WE dah tertipu ngn 1st design tu..kalau ade kaler memang lawa hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. WE: hehe.yup kalau print ink colour baru cantik untuk design 1 tu kan kan..

      Delete
  3. yes.. suka yang no.4 tu. tp memula pandang yg 1st design dlm hati ckp cantik and nice. bila tgk no.4 (kes nk black and white kan) terus kata yes mmg cantik. bhuahahhaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sara: hehehe..see..kes nak jimat nie,haha

      Delete
  4. Replies
    1. Nina: belum print boleh lah letak merah itam tuuu..nanti print black n wite jugak,hehe :)

      Delete
  5. design 2, sebab lain dari yang lain..nice jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cinta03: wiwit..saya suke yang itu jugaa

      Delete
  6. yg bawah skali tu mmg cantik dear.

    ReplyDelete
  7. first tu comel gak.. tapi signature yang elly pilih tu memorable sikit kan.. hehe.. =)

    ReplyDelete

mompreneur

Assalamualaikum kesayangan. its me. right now.