Papa & Baby

Salam Readers


melayan en suami nak tengok baby dia tengah buat apa.
malam malam pergi cari klinik yang boleh buat scan.
saya ok jee sebab dah beberapa kali buat scan dekat klinik kesihatan
so dah boleh bayangkan macam mana pembesaran baby dalam perut.

tujuan asal kami nak scan jantina baby.
tapi baby sangat aktif sampai doktor tak boleh nak determine lagi.
kena tunggu next month baru boleh check.

mula-mula scan dah nampak kaki dia.
wah dah panjang kaki anak mummy kan.
patutlah selalu rasa macam ada knock-knock dalam perut nie.
tengok kaki dia yang dah panjang tu.
alhamdulilah.saya boleh nampak tulang belakang.kepala.tangan.

seronok.teruja tengok dia bergerak aktif dalam perut.
bila teringat kaki dengan peha dia bergerak-gerak dalam tu.
rasa bahagia pulak.
en suami apa ntah lagi.
tercapai impian dia nak tengok baby tengah buat apa.

sebelum en suami balik kl sempat lagi saya bagi dia gambar scan baby.
bila rindu boleh lah tengok.
hehe.

Comments

  1. Elly dah berapa bulan ek? Nana baru ingat nak scan tengok jantina. tapi rasa mcm terlalu awal. tapi mcm excited. hahaha. mcm mana tu?

    ReplyDelete
  2. nana: elly dah 4bulan lebih..excited nak pegi scan jantina baby tapi baby tak nak tunjuk lagi..hahaha nak bagi mummy & papa sabar sikit kot..maybe bila dah masuk 5 month lagi senang nak tengok jantina baby :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah elly. nana tengah tunggu 5 bulan baru nak g scan. sabo saboooo.... hihi.

      Delete
  3. elly da 4 bulan?! how time flies..take care mummy to be ;)

    ReplyDelete
  4. singgah sini jap.. nanti buat 3d scan, mesti papanya lagi excited.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts