wedding theme

Salam Readers


Tema wedding, this is the most important things to be decide...

Sangat-sangat penting okey,

alkisahnye, sebab ape sangat penting ialah bile pergi ke kedai kain macam nagoya or jakel or kedai-kedai yang sewaktu dengannya, mesti orang kedai tue akan tanya ape tema wedding nak buat?
haa time tu laa baru i terfikir ape wedding theme i...huhu
ini adelah kisah benar tau, sebab ape pon boleh jadi kadang-kadang kite dah decide tema warna lain, tapi sampai-sampai kedai dah bingung pilih warna lain..

Sampai sekarang kalau tengok inspirasi pengantin atau pesona pengantin, hati dan fikiran tak jalan seiringan, hati cakap lain, mata tengok lain, mulut cakap lain..

Sekarang nampak tak ape kesannya kalau takde warne tema??
















kalau macam nie dah jadi warna warni, tapi ade orang memang suka colourful macam nie,
tapi kalau ibu pakai baju hijau, ayah pakai baju merah, adik-adik warna biru, mak cik pak cik ape tah lagi,haru biru laa..huhu

So i pon kene tabahkan hati, kuatkan mental untuk pilih warna ape untuk di jadikan tema nanti,huhu
its a hard and kerja yang susah okey,hihi

erk.i da pilih, uolls bile lagi??


Comments

Popular Posts