i love u

Salam Readers



lets the pictures speak :)



















I always writing, i love writing your name Adie all aver the place.. in my exercise book, my assignment, in my every notes..if only i can show to you sayang..hihi but i terlalu malu nak tunjuk kan semua tue, tetapi yang paling penting i dah penuhkan semua helaian buku dalam hati i dengan nama u :)



















lebih kurang macam ini laa kalau i nak describe :)



















yes its true, u made me complete, my other half :)


















even buih buih ombak pon tak dapat nak padamkan cinta i pada u :)




















walaupun i selalu lupa love sign yang u dah ajar dekat i beribu-beribu kali tu,
u tetap setia ajar i :)




















harapan i, semoga u dapat pimpin tangan i sampai bile-bile :)

okey, entry kali nie terlebih jiwang yee.. i should stop here..

Comments

Popular Posts