White Studio PERCUMA

Salam Readers





PERCUMA ini

Masa kami booking OP dulu dapat free whitestudio voucher..
Kami dapat voucher RM100-00 untuk sesi 20 minit..
Tapi kena bayar pendrive sendiri,hehe
expired date 31-12-2012..
Encik Tunang sila ambil perhatian yee :)
 
Tapi sebab masing-masing sibuk tak dapat nak tunaikan lagi hajat yang ini,
Masih lagi mencari masa & waktu yang sesuai,
Masih lagi berfikir nak pakai baju ape yang sesuai,hehe
Encik Tunang sila ambil perhatian :)
saja nak repeat dua kali kan,


c.c : Encik Tunang

Comments

  1. hehehe....sampai dua kali ye.tunang sha x bace kot blog sha.beshnye dapat free.sayang kalo x pg tu.kena cari mase jgk. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,en.tunang dia jadi silent reader even selalu buat macam tak tau jee,hehe yup masing2 tengah cari masa free sebab time cuti/weekend studio nie closed..rugi kalau terlepas date :)

      Delete
  2. tengah carik OP atau OV yang nak bagi FREE ni. HIHI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,kami pon bernasib baik hari tu,pergi wedding event dekat melaka..booking dengan diaorang tu yang dapat free white studio dear :)

      Delete
  3. sile take note ye En tunang elyana..hahhahah...

    kemain nak bold kat situ..lawak la yana ni..pe la gi..mintak cutiiii..klu terlepas syg tuhhhhh...heee

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts